Zivot je putovanje
NEWSLETTER

Budite prvi obavešteni o specijalnim ponudama.

Pratite nas

kanal youtube

Instagram

@dreamtravel.rs

Sarimsakli Bus

11 dana / 10 noci

 Turska – Sarimsakli 2018 - autobuski prevoz

 

 

Sarimsakli - letovalište i vazdušna banja na obali Egejskog mora, udaljeno od naše granice samo 790 km, predstavlja nosioca razvoja turizma regije Ayvalik. Poznato je po najlepšoj peščanoj plaži  na celom turskom priobalju dužine 8km, po izuzetno suvom vazduhu (svega 0,5% vlažnosti)  i blizini borovih šuma. Za obolele od bronhitisa ili astme boravak u Sarimsakliju predstavlja pravi preporod. Sarimsakli je proglašen od strane Svetske zdravstvene organizacije za vazdušnu banju prvu u Evropi. Za decu tu je veliki Luna park, a za mlade 4 diskoteke sa programom do ranih jutarnjih sati. Ovo letovalište ima oko 100 hotela, brojne apartmane, puno restorana sa turskom, grčkom, italijanskom i srpskom kuhinjom. Nedaleko od Sarimsaklija nalaze se mnoga istorijska mesta: Troja (170km), Pergamon (65 km), Izmir (155 km) i Efes (250 km) do kojih se organizuju izleti.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

 1. dan – Polazak iz Beograda u 12h. Sastanak grupe je 30 minuta pre naznačenog vremena. Putovanje auto putem Beograd – Niš – Dimitrovgrad, ka Bugarskoj sa povremenim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja kroz Bugarsku.
 2. dan – Ulazak u Tursku u jutarnjim satima, Prelazak Dardanela kod Čanakala trajektom i nastavak puta do Sarimsaklija. Dolazak u Sarimsakli u prepodnevnim satima. Smeštaj u odabrani hotel posle 14h. Noćenje.

2-11.dan –Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge.

 1. dan – Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela do 10h. Slobodno vreme do polaska. U poslepodnevnim satima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Bugarsku sa povremenim pauzama radi odmora i obavljanja graničnihformalnosti.
 2. dan – Dolazak u Srbiju na mesto polaska u prepodnevnim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj usluga.

 

Molimo putnike da prilikom rezervacije aranžmana dostave kopiju prve strane pasoša i tačan kontakt telefon.

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

 

 • smeštaj u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge (švedski sto)
 • besplatnu upotrebu ležaljki i suncobrana na plaži
 • besplatnu upotrebu klima uređaja
 • usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka
 • troškove organizacije i vođstvo puta.

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 

 • prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji prema programu
 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • fakultativne izlete
 • individualne troškove

 

 

NAPOMENE:

 • putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.
 • maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.
 • u htl BUYUK BERK, OLIVERA, HALIC PARK, GRAND TEMIZEL I AYVALIC BEACH je All inclusive

usluga od doručka do 23:00.

 

OPISI HOTELA:

 

 • OLCAY 2* - manji porodični hotel, veoma prijatnog ambijenta. Raspolaže sa 1/2, 1/3 i 1/4 sobama. Svaka soba poseduje klimu, tv, TWC i balkon. Hotel raspolaže prostranim restoranom gde se servira doručak i lobi bar koji je na raspolaganju gostima u toku celog dana. Udaljen je od plaže nepunih 100m i 200m od centra.

Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak-švedski sto).

 • SEZER 3* - nalazi se na 70m od plaže i 200m od centra grada. Otvoren je 2002.godine i prima goste tokom cele godine. Raspolaže sa 1/2 i 1/3 sobama. Svaka soba poseduje klimu, tv, mini bar,fen za kosu, TWC, balkon. Hotel raspolaže recepcijom sa lobi barom i terasom, restoranom, manjim bazenom, sopstvenom plažom sa besplatnim suncomranima i ležaljkama.

Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto).

 • KALIF 3* - nalazi se na 150m od plaže i 200m od centra grada. Raspolaže sa 1/2, 1/3 i 1/4 sobama. Svaka soba poseduje klimu, tv, mini bar, TWC i balkon. Hotel raspolaže restoranom, velikim lobi barom, bazenom, manjim fitnes centrom, saunom, salom za stoni tenis i salom za bilijar. Hotel poseduje sopstvenu plažu sa besplatmin ležaljkama i suncobranima za goste hotela.

Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto).

 • GRAND MILANO 3* - je jedan od najbolje pozicioniranih hotela, na samo 30m od sopstvene plaže i oko 250m od centra grada. Raspolaže sa 1/2, 1/3 i 1/2+2 family sobama. Sve sobe su izuzetno konforne, opremljene novim nameštajem, poseduju klimu, tv, mini bar, fen za kosu, kupatilo i balkon. Hotel raspolaže sa prostranom recepcijom, liftom, restoran-baštom na krovu, manjim bazenom sa bazenskim barom, sopstvenom plažom sa besplatnim ležaljkama i suncobranima

Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto).

 • ERGIN 3* - nalazi se u najmirnijem delu Sarimsaklija, na prvoj liniji od mora (oko 50m), udaljen od centra grada oko 800m. Raspolaže sa 1/2 i 1/3 sobama. Svaka soba poseduje klimu, sat-tv, fen za kosu, kablovski internet, TWC i balkon. Hotel raspolaže restoranom, bazenom sa delom za decu, bazenskim barom,

đakuzijem, sopstvenom plažom sa besplatnim suncobranima i ležaljkama. Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto).

 • AMPHORA 3* - nalazi se na šetalištu, u mirnijem delu i prvoj liniji od mora, preko puta sopstvene plaže (40m). Udaljen je od grada oko 250m. Raspolaže sa 1/2 i 1/3 sobama. Svaka soba poseduje klimu, tv, fen za kosu, TWC i balkon. Hotel raspolaže prostranom recepcijom, liftom, manjim hotelskim bazenom, sopstvenom plažom sa ležaljkama i suncobranima.

Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto).

 

-ACEM 3* - nalazi se na šetalištu, u mirnijem delu i prvoj liniji od mora, preko puta peščane sopstvene plaže (40m). Moderno opremljen hotel, pružiće ugodan boravak svakom gostu. Udaljen od grada oko 250m. Raspolaže sa 1/2 i 1/3 sobama. Svaka soba poseduje kupatilo, klimu, TV, fen za kosu, mini bar. Raspolaže prostranom recepcijom, liftom, bazenom, sopstvenom plažom sa lležaljkama i suncobranima.

Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto)

 • CINAR 4* - je novootvoreni hotel (2012.) nalazi se na prvoj liniji do mora, svega 20 metara udaljen od sopstvene plaže. Raspolaže sa 1/2 i 1/3 sobama. Svaka soba poseduje klimu, sat-tv, mini bar sef fen za kosu, TWC i balkon. Hotel raspolaže prostranom recepcijom sa lobi barom, liftom, bazenom, parkingom i sopstvenom plažom sa besplatnim suncobranima i ležaljkama.

Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto).

 • BILLURCY 3+* - nalazi se u mirnom delu Sarimsaklija, na oko 70m od plaže i 10min od centra mesta. Hotel se sastoji iz dva dela - apartmanskog i hotelskog. Raspolaže sa 1/2 i 1/3 sobama. Svaka soba poseduje klimu, sat-tv, mini bar, fen za kosu, TWC i balkon. Hotel raspolaže prostranom recepcijom sa lobi barom, liftom, sefom, prodavnicom suvenira, salom za bilijar, stoni tenis, velikim bazenom sa izdvojenim malim bazenom za decu i dečijim parkom, sopstvenom plažom sa besplatnim suncobranima i ležaljkama.

Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto).

 

-MUSHO 4* - Hotel je prve goste primio 2016.godine. nalazi se u mirnom delu letovališta, udaljen 100m od vlastite plaže i par stotina metara od centra. Poseduje oko 164 sobe, kapaciteta 360ležajeva, nekoliko barova, restoran, bife, poslastičarnicu, lobi, bazen, tursko kupatilo, saunu. Sobe su veoma komforne, klimatizovane, imaju LED TV, sef – besplatna upotreba, telefon, kupatilo, fen, terasu.

Usluga : Polupansion (doručak i večera – švedski sto) i All inclusive (švedski sto).

 • BUYUK BERK 4*- nalazi se u prvom redu hotela, u centru Sarimsaklija, prekoputa sopstvene plaže. Hotel se sastoji iz dva objekta. Raspolaže sa 1/2, 1/3 i 1/4+1 family sobama za 4-5 osoba. Svaka soba poseduje klimu, sat-tv, mini bar, fen za kosu, TWC i balkon. Hotel raspolaže prostranim lobijem, 2 lifta, sef na recepciji, internet caffeom, disko klubom, zabavnim klubom za decu, saunom, spa, fitnes centrom, restoranom, dva bazena, od kojih je jedan sa delom za decu, a drugi sa sadržajima aqua parka uz animaciju dece i ostalih gostiju od strane profesionalnih animatora. Hotel poseduje sopstvenu plažu sa besplatmin ležaljkama i suncobranima za goste hotela.

Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto) ili ALL inclusive (na principu “švedskog stola”).

 • OLIVERA 3+* - nalazi se u centru Sarimsaklija, na šetalištu pored plaže, okružen zelenilom. Raspolaže sa 1/2, 1/3 i sobama. Svaka soba poseduje klimu, sat-tv, mini bar, fen za kosu, TWC i balkon. Hotel raspolaže restoranom, liftom, bazenom sa delom za decu, stoni tenis, bilijar, sopstvenom plažom sa besplatnim suncobranima i ležaljkama.

Usluga: ALL inclusive (na principu “švedskog stola”).

 • AYVALIC BEACH 4* - smešten u podnožju Šejtan sofre i na obali minijaturnog zaliva nalik na potkovicu, predstavlja jedinstveni primer harmonije prirode i arhitekture. Hotel je potpuno renoviran u toku 2010.god. Spada u kategoriju

„resort“ hotele sa veoma bogatom “All inclusive” uslugom. Nema klasicnu kategorizaciju,ali po opremljenosti svrstava se u 3*superior. Raspolaže sa 1/2 i 1/2+1 sobama. Svaka soba poseduje klimu, sat-tv, radio, mini bar, TWC i terasu. Sobe na spratu poseduju balkon, dok ostale imaju terase ili dvorište u koje se direktno izlazi. Hotel raspolaže restoranom, lobi barom, besplatnim internetom, fitnes centrom, saunom, bazenom, igraonicom za decu, sopstvenom plažom sa besplatnim suncobranima i ležaljkama. Udaljenost hotela od Ayvalika 7 km, od Sarimsaklija 3 km. Veza mini-bus iz hotela 2-3 puta u toku dana ili na svakih 30 minuta sa BUS stajališta udaljenog oko 600 m od hotela.

Usluga: ALL inclusive (na principu “švedskog stola”).

 • HALIC PARK 5* - veoma moderan hotel, nalazi se na obali zaliva povezan prevlakom sa Ayvalikom (2km), u mirnom delu van naselja. Raspolaže sa 1/2 i 1/2+1 sobama. Svaka soba poseduje klimu, radio, sat-tv, mini bar, sef, fen za kosu, TWC i terasu. Hotel raspolaže recepcijom, prostranim lobijem, zatvorenim i otvorenim restoranom, snack barom, panorama barom, suvenirnicom, butikom, internet salonom, bazen za odrasle i decu sa toboganom, terenima za tenis, košarku, odbojku, salom za bilijar, sopstvenu plažu sa besplatmin ležaljkama i suncobranima za goste hotela.

Usluga: ALL inclusive (na principu “švedskog stola” sa prebogatim izborom jela, priloga, salata, voća, kolača i napitaka).

 • GRAND TEMIZEL 5* - je najbolji i najveći hotel iz naše ponude, na samoj plaži, udaljen oko 1km od

Sarimsaklija i poseduje sve sadržaje koji hotel sa 5* zaslužuje. Raspolaže sa 1/2, 1/2+1, 1/3 sobama i 1/4+1 family sobama. Svaka soba poseduje klimu, sat-tv, sef, mini bar, fen za kosu, TWC i terasu. Hotel raspolaže recepcijom, nekoliko restorana, american barom, poslastičarnicom, bazen za odrasle i decu, mini aquapark sa više tobogana, terene za tenis, košarku, salom za fitnes i aerobik. U večernjim satima za goste hotela ali i treća lica otvara se diskoteka u ambijentu pećine. Usluga: ALL inclusive (na principu “švedskog stola” sa prebogatim izborom jela, priloga, salata, voća, kolača i napitaka.