Zivot je putovanje
NEWSLETTER

Budite prvi obavešteni o specijalnim ponudama.

Pratite nas

kanal youtube

Instagram

@dreamtravel.rs

SPRING BREAK 19

5 dana / 2 noci

NAJVEĆE PRVOMAJSKO PUTOVANJE IKADA

S P R I N G  B R E A K 19

 

NEUM – Jedini izlaz Bosne i Hercegovine na Jadransko more.Neum se nalazi naspram poluostrva Pelješac, na Jadranskoj obali, između Dubrovnika sa jedne i  Makarske i Splita sa druge strane. Sam geografski položaj Neuma svrstava ga u red jednog od najatraktivnijih letovališta na Jadranskoj obali. Veliki broj hotela, lepe plaže, šetalište dugo nekoliko kilometara, brojni restorani i klubovi pored plaže, samo su neke od referenci koje Neumu donose ogroman broj turista u ljetnjoj sezoni. Omiljeno mesta balkanaca za vreme prvomajskih raznika, kada je grad jednako pun turista kao i u sred letnje sezone. Posebnu čar ovom putovanju daju poseta Dubrovniku i Splitu....

Program putovanja:

 1.dan NOVI PAZAR

Polazak iz Novog Pazara u večernjim satima (oko 22:00h) sa dogovorenog mesta. Nastavak putovanja preko Crne Gore i  Hrvatske.

 

2.dan DUBROVNIK-NEUM

Dolazak u Dubrovnik u jutarnjim satima. Sledi obilazak Dubrovnika u pratnji stručnog lokalnog vodiča, te nakon toga slobodno vreme za jutarnju kafu na Stradunu, šetnju, fotografisanje. Nakon toga nastavak putovanja prema Neumu. Dolazak  u Neum u ranim popodnevnim satima (14:00-15:00h). Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor od putovanja. Naveče mogućnost zajedničkog odlaska u neki od klubova.  

 

3.dan NEUM-SPLIT-NEUM

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, ili fakultativni odlazak za Split. Polazak za Split nakon doručka, vožnja prema Splitu. Dolazak u Split gde je predviđen obilazak grada u pratnji stručnih lokalnih vodiča: Splitska riva, Trg Prokuratie, Narodni trg, Dioklecijanova palata….samo su neke od znamenja Splita koji ni jednog turistu ne ostavlja ravnodušnim. Nakon pešačke ture, slobodno vreme za individualne aktivnosti, šetnji Splitskom rivom, ispijanje kafe ili fotografisanje… Posle podne povratak u Neum. Zajednički izlazak u neki od klubova u Neumu.

 

4.dan NEUM

Doručak. Napuštanje hotela i pakovanje stvari u bus. Slobodan dan za uživanje u Neumu, šetnju popularnom „šetnicom“, kupanje, ili mogućnost organizovanja poslepodnevnog krstarenja Neumskim zalivom. U večernjim satima (oko 19:00h) polazak za Novi Pazar. Noćnja vožnja preko Hrvatske i Crne Gore.

 

5.dan NOVI PAZAR

Dolazak u Novi Pazar u ranim jutarnjim časovima.

 

Cena aranžmana: 69 evra za prijave u promo periodu koji traje do 15.03.2019.godine

Cena regular aranžmana: 79 evra

 

Četiri termina polaska:

1.termin: 25.04.-29.04.2019.

2.termin: 27.04.-01.05.2019.

3.termin: 29.04.-03.05.2019.

4. termin: 01.05.-05.05.2019.

 

 

 

 

Cena aranžman uključuje:

-Kompletnu organizaciju puta uz pratioca putovanja,

-Prevoz modernim turističkim autobusima na navedenim relacijama,

-Obilazak Dubrovnika u pratnji stručnog lokalnog vodiča,

-Smeštaj u hotelu Stella 3*, u Neumu, na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto), u comfort sobama,

-Smeštaj u sobama može biti 1/2, 1/3, 1/4, 1/5

 

Cena aranžman ne uključuje:

-Individualne troškove putnika,

-Fakultativne izlete i programe,

-Putno-zdravstveno osiguranje (3 €),

-Boravišnu taxu, 1€ po osobi po noći, obavezna, plaća se na recepciji hotela,

-Doplata za superior sobu (5 €), ukoliko putnik želi superior sobu,

 

Cene fakultativnih izleta:

-Split 20 evra,

 

Napomena u vezi fakultativnih izleta:

Fakultativni izleti se realizuju u saradnji sa stranim ino-partnerom, i nisu uračunati u cenu programa, dodatno se plaćaju, na samoj destinaciji, ili vodiču u toku samog puta. Minimum za realzijaciju fakultativnih programa je 35 plativih putnika.

 

Smeštaj:

Smeštaj je u Neumu, u hotelu Stella 3*. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, na bazi švedskog stola. Detljnije informacije o hotelu možete naći na linnnku hotela: http://stella-neum.com/

 

Napomene u vezi plaćanja:

Plaćanje se vrši isključivo prilikom prijave u TA Dream Travel Service, ili uplatom na tekući račun, i to minimum 3.000 dinaara prilikom rezervacije, ostatak najkasnije do 7 dana pred polazak, ili gotovinskom uplatom u celosti prilikom rezervacije.  

 

Ostale napomene:

Svaki putnik je u obavezi da se informiše o Opštim uslovima putovanja TA Dream Travel Service doo.

Svaki putnik je u obavezi da se informiše o režimu ulaska u zemlju u koji putuje prema ličnim dokumentima koje poseduje (odnosi se na državljane drugih zemalja).

TA Dream Travel Service doo poseduje garancije putovanja na iznos 300.000,00EUR za slučaj insolventnosti i radi naknade štete. Polisa osiguranja broj 30000007382 izdata od strane Milenijum Osiguranje ADO.

Garancija putovanja aktivira se kod ADO Milenijum Osiguranje, bulevar Mihajla Pupina 10L, 11000 Beograd, +381117152329, ili putem e-mail adrese mios@milenijum-osiguranje.rs

TA Dream Travel Service zadržava pravo korekcije cene usled promena na međunarodnom monetarnom tržištu.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa aranžmana, u suprotnom garantovan je samo iznos uplaćene akontacije (avansa).

PASOŠI PUTNIKA ZA PUTOVANJE NA SPRING BREAK TREBAJU IMATI ROK VAŽENJA NAJMANJE 90 DANA OD DANA POVRATKA SA PUTOVANJA!!!

Ovaj program je rađen na bazi minimum 45 plativih putnika

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja TA Dream Travel Service DOO, Licenca 37/2017, izdata od strane nadležnog ministarstva 15.04.2014. godine